Strona korzysta z plików cookies w celach określonych w polityce prywatności i cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub uzyskiwania dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.

Eclat

Klauzula informacyjna

  • ECLAT
  • Klauzula informacyjna

KLAUZULA INFORMACYJNA

Szanowni Państwo,

 

Zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a., b. i w związku z art. 13 rozporządzenia Parlamentu i Rady (UE) w sprawie ochrony osób fizycznych, których dane osobowe są przetwarzane i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016), informujemy, iż:

 

Salon piękności Eclat, którego właścicielem jest Krzysztof Borowski NIP: 739-243-66-63, prowadzi działalność gospodarczą zarejestrowaną pod adresem: ul. Edyty Stein 8 lok. 6 z siedzibą w Kieźlinach przy ul. Edyty Stein 8A lok. 4, w świetle przepisów jest administratorem Państwa danych osobowych. To oznacza, że odpowiadamy za ich wykorzystanie w sposób bezpieczny, zgodny z umową oraz obowiązującymi przepisami.

 

W związku z powyższym pragniemy poinformować o wprowadzeniu Polityki Prywatności dostępnej na stronie https://eclat.olsztyn.pl/. Wynika to z konieczności dostosowania naszych działań do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych.

 

W związku z powyższym pragniemy poinformować o wprowadzeniu Polityki Prywatności dostępnej na stronie https://eclat.olsztyn.pl/polityka-prywatnosci/. Wynika to z konieczności dostosowania naszych działań do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych.

 

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są:

 

-w celu prowadzenia komunikacji o ofercie, zabiegach, terminach wizyt, dostępnych promocjach itp.

 

Dane osobowe przetwarzane w celu komunikacji będą przetwarzane do momentu wycofania przez Panią/Pana zgody na przetwarzanie danych osobowych lub wyrażenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych w celu komunikacji.

 

Przysługuje Pani/ Panu prawo dostępu do Pani/Pana danych oraz prawo żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na dalsze przetwarzanie danych w celu prowadzenia komunikacji, prosimy o przesłanie takiej informacji w formie wiadomości e-mail na adres: dariapogo@yahoo.com.

 

Jeżeli przetwarzanie danych osobowych przez Administratora odbywa się na podstawie zgody udzielonej przez Klienta, o której mowa w art. 6 ust. 1 lit. a) RODO, Klient ma prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

 

Dodatkowo jeżeli uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO, to ma prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w Warszawie.

 

Podanie danych osobowych przez Klienta jest wymogiem umownym i jest dobrowolne, ale konieczne do zrealizowania Usługi -komunikacji za pomocą środków elektronicznych. Niepodanie danych osobowych skutkuje niemożliwością świadczenia Usługi.

 

Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych przetwarzanych przez Administratora są upoważnieni pracownicy gabinetu oraz firmy udostępniające serwery do prowadzenia strony internetowej, poczty elektronicznej.